Uhapšeni huligani koji su napali i zapalili kombi sa navijačima Partizana

Policija, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsila je huligane, koji su osumnjičeni da su napali kombi koji je prevozio navijače Partizana, saopštio je MUP.
Uhapšeni huligani koji su napali i zapalili kombi sa navijačima Partizana
Foto: 021.rs
Beogradska policija uhapsila je pet osoba iz Mladenovca zbog sumnje da su 16. aprila uveče, u selu Markovac, nakon završetka fudbalske utakmice Crvene zvezde i Partizana, po prethodnom dogovoru nasilno zaustavili kombi u kojem se nalazilo više navijača "Partizana", koji su se vraćali sa utakmice.
Uhapšeni su M. V. (25), N. B. (35), M. I. (31), A. T. (19) i S. M. (21), svi iz Mladenovca. Terete se da su razbili stakla na kombiju i ubacili više zapaljenih baklji i sprečavali oštećene da napuste vozilo, a kada su uspeli da izađu, fizički su ih napadali, nanevši im pritom povrede.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Djomla

    02.06.2022 19:56
    Bravo milicajci
    Brzom I efikasnom akcijom...a sad ce jos brze I efikasnije da ih osude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija