Dijani Hrkalović ukinut kućni pritvor: Oduzet joj pasoš i mora redovno da se javlja policiji

Veće Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu odlučilo je da Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki MUP-a, ukine meru kućnog pritvora.
Ovu meru sud je zamenio blažom merom zabrane napuštanja Beograda.
Istovremeno joj je i privremeno oduzet pasoš. 
Hrkalović će takođe morati svakog ponedeljka da se javlja u policijsku stanicu na Voždovcu.
 
Ova mera doneta je nakon što je i poslednji okrivljeni, bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić, izneo odbranu.
  • neko iz komsiluka

    07.06.2022 08:25
    samo kazem
    polako se stvar razvodnjava, sledeca mera je da se ukida pritvor. Krajnja mera je da ce biti debelo obestecena, a deo ce da uplati kao reket NSN. I to je to!
  • Ja

    07.06.2022 03:37
    A da pitam samo
    Molim botove da mi odgovore. Razumem da ste placeni pa vam je svejedno da li lajkujete za ove ili one. Al aj se raspitajte pa nam javite kako glasaci SNS komentarisu ovu vest. Sta kazu na to da je oslobodjena osoba koja je bila optuzivana od PREMIJERA da je prisluckivala predsednika i da je kovala njegov atentat?! Kako komentarisu da je branio covek iz stranke? Jel se osecaju sigurno ako policija ni predsednika ne moze da odbrani? Kako komentarisu onda da je ministar policije iz SNSa? Kako komentarisu ovu odluku ako i ministar i policija na sve sto urade prvo moraju da pitaju predsednika da odobri? Molim vas da mi odgovorite na ova pitanja, nemam losu nameru vec me stvarno zanima njihov pogled na ovu situaciju. Hvala unapred
  • Prosvetitelj botova

    06.06.2022 21:37
    @Knez
    Živa istina. Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.