Voz usmrtio osobu koja je prelazila prugu Paraćin - Ćićevac

Na pruzi Paraćin - Ćićevac jutros je putnički voz usmrtio jednu osobu na mestu gde nije dozvoljeno prelaženje pruge, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije.
Voz usmrtio osobu koja je prelazila prugu Paraćin - Ćićevac
Foto: 021.rs
Voz je saobraćao iz Beograda ka Nišu, a u trenutku nesreće je napuštao železničku stanicu Paraćin i nastavljao vožnju ka Ćićevcu.

O nesreći je obaveštena policija i Hitna pomoć.

Železnički saobraćaj na ovoj deonici nije u prekidu i odvija se na slobodnom, levom koloseku niške pruge.
 
Infrastruktura železnice Srbije je ponovo apelovala da se poštuju znakovi upozorenja i saobraćajna signalizacija, da se pruga ne prelazi na mestima na kojima to nije dozvoljeno ni predviđeno, i da se niko ne kreće kolosecima i u njihovoj blizini.
  • Gumena zgrada u BG

    09.06.2022 14:21
    Gumena zgrada je naziv 1 zgrade Zeleznice u Beogradu u kojoj sedi 12.000 zaposlenih i prima platu. A u ostatku Srbije na Zeleznici danas ima zaposleno svega 800 ljudi. Pre 4 god je Zorana Mihajlovic pravila tehnoloski visak na zeleznici i otpustila 2000 ljudi sve iz ostatka Srbije, a iz "gumene zgrade" u Beogradu niko nije otpusten. Tako da sada pruge, pruzne prelaze, rampe po Srbiji niko ne kontrolise, a u Beogradu 12.000 zaposlenih cuva 1 zgradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija