FOTO: Otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane u Kragujevcu, uhapšen 30-godišnjak

Kragujevačka policija otkrila je laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila A. M. (30) iz Kragujevca.

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom porodične kuće i drugih prostorija u Kragujevcu pronašla više od četiri kilograma obrane sirove marihuane koju je, kako se sumnja, zasadio i uzgajao.

Pronađeno je i 94 grama marihuane u suvom stanju, kao i kompletna oprema za uzgajanje i proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.
 
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Kragujevcu.
  • B

    09.06.2022 14:28
    pa nije imao tonu kokaina
    Hoce i sad to da vazi?
    Pateticno je da pored silnih ubistava i svega ljudi robijaju zbog trave.
    Ko je naneo vise stete, gazda pecenjare koji je vodio EPS ili ovaj lik?
    Dajte ko u Spaniji, po dve biljke da smemo da gajimo, da ne moramo da kupujemo od Velje Nevolje i slicnih.
  • Sremac

    09.06.2022 13:39
    Nadam se da ce je legalizovati dok jos budem ziv...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.