Aleksandrovac: Ukrali zlato i lovačko oružje iz kuće žene, pa uhapšeni

Policija u Aleksandrovcu uhapsila je B. P. (36) iz Kruševca i S. M. (31) iz Trstenika zbog sumnje za tešku krađu.
Aleksandrovac: Ukrali zlato i lovačko oružje iz kuće žene, pa uhapšeni
Foto: Pixabay

Saučesnik u ovom krivičnom delu je, sumnja se, G. N. koji se već nalazi u pritvoru za izvršena slična krivična dela.

Oni se sumnjiče da su u noći između 29. i 30. maja ove godine provalili u kuću sedamdesetjednogodišnje žene iz okoline Aleksandrovca, iz koje su ukrali zlatan nakit, lovačko oružje i veću količinu raznih predmeta, ukupne vrednosti oko 60.000 evra.

Pretresom stana G. N. pronađen je deo ukradenih predmeta, dok je policija u stanu B. P. pronašla lovačko oružje, kao i jednu automatsku pušku, tako da će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
 
Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Brusu, B. P. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.