Vreli letnji popusti u Akademiji Oxford: Najpopularniji kursevi stranih jezika sniženi čak 50 odsto

Neverovatni popusti na grupne kurseve najpopularnijih stranih jezika upravo su u toku u Akademiji Oxford - sada znanje možete da steknete za upola redovne cene.
Vreli letnji popusti u Akademiji Oxford: Najpopularniji kursevi stranih jezika sniženi čak 50 odsto
Foto: Pixabay

Letnje ponude retko kada su ovako dobre, ali i korisne svima koji vole ili imaju potrebu za učenjem stranog jezika.

Iskoristite nikada bolju ponudu i prijavite se do 30. juna OVDE.

Akademija Oxford i ove godine organizuje ubrzane letnje kurseve, a niz gradova koji su na raspolaganju budućim polaznicima dugačak je i obuhvata mesta od Severa do Juga.
 
Licencirani predavači tu su da vam pomognu da za kratko vreme naučite engleski sve do C2 nivoa, ali promo-ponuda važi i za nemački, francuski, italijanski i ruski jezik u okviru grupne nastave.
 
Formiranje grupa je do kraja juna, a nastava počinje već 1. jula.
 
Šta podrazumeva ubrzana nastava?
 
Akademija Oxford za svoje polaznike organizuje tri predavanja nedeljno u trajanju od ukupno dva meseca - što znači da diplomu imate do kraja avgusta. 
 
Možete da birate grupu u kojoj ćeti biti - u maloj ili u velikoj, a u zavisnosti od toga organizuje se broj odslušanih časova. Tako mala grupa od najviše šest polaznika ima 44 školska časa, dok grupe od sedam ili više polaznika pohađa 54 školska časa. Sledi ispit i uručenje važećeg sertifikata koji će vam pomoći da otvorite neka nova vrata i iskoristite nove prilike u svom privatnom ili poslovnom napretku.
 
Prijavite se lično, telefonom ili mejlom u mestu u kojem živite, a sve informacije dostupne su OVDE.
 
Ovo nisu svi popusti koje je ovog leta pripremila Akademija Oxford. Postojeći polaznici ostvaruju pravo na pet odsto popusta prilikom upisa drugog nivoa učenja engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog ili ruskog jezika, a čak 10 odsto popusta prilikom upisa na treći nivo.
 
Deca samohranih roditelja i deca iz hraniteljskih porodica takođe ostvaruju popust i to u iznosu od 20 odsto, ali isti popust važi i za nezaposlene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, studente, penzionere i osobe sa invaliditetom.
 
Tu nije kraj - popust od 20 odsto ostvaruje se i prilikom istovremenom upisa dva ili više člana porodice na neki od pomenutih kurseva.
 
Ukoliko se do krajnjeg roka, usled nedovoljno polaznika, grupa ipak ne formira, novac će vam biti vraćen.
 
Letnji popusti nikada nisu bili povoljniji, uz veću pogodnost za sticanje kvalitetnog znanja za ceo život. Posetite zvaničan sajt Akademije Oxford OVDE i informišite se o svakom kursu ponaosob, a potom pozovite Akademiju Oxford u svom mestu i prijavite se za ubedljivo najbolju ponudu ove godine.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.