Željko Mitrović pozvao Manojlovića u "Hit tvit", Manojlović predlaže "neutralan teren"

Direktor za kampanje organizacije Kreni-promeni Savo Manojlović objavio je danas na svom Tviter nalogu da prihvata ponudu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da bira vreme i mesto za njihov duel.
Željko Mitrović pozvao Manojlovića u "Hit tvit", Manojlović predlaže "neutralan teren"
Foto: 021.rs

Predložio je da to bude emisija "Pravi ugao" Radio-televizije Vojvodina, na šta je Mitrović odgovorio "može Savo, javite mesto i vreme, dolazim".

Manojlović je predložio da duel vodi autorka "Pravog ugla" Ljubica Gojgić i kao svoj jedini uslov naveo da tu emisiju direktno emituje i Pink.

 
Posle takve ponude Manojlovića, usledila je Mitrovićeva poruka o prihvatanju duela, takođe na Tviteru.
 
Željko Mitrović pozvao je ranije danas Manojlovića da u nedelju obojica budu gosti emisije "Hit tvit" na Pink televiziji.
 
"Savo, biću fin, obećavam, jer sam domaćin", napisao je Mitrović na svom Tviter nalogu.
 
Mitrović je ranije tokom dana napisao i da producenti TV Pinka ceo dan zovu Manojlovića, ali da se on ne javlja na pozive.
 
Manojlović je u četvrtak najavio da će, na osnovu zahteva za pristup infromacijama od javnog značaja, tražiti od Regulatornog tela za elektronske medije elaborate na osnovu kojih su televizije Hepi i Pink dobile nacionalnu frekvenciju.
 
Ako te televizije ne ispunjavaju ono što su priložile u elaboratu na prošlom konkursu, onda ne mogu da im se obnove frekvencije, ocenio je Manojlović.
  • R49

    17.06.2022 18:55
    Dobro protiv zla
    Ružičasti Čaki protiv Save. To bi bilo interesantno videti, ali nikako na pinku.
  • G

    17.06.2022 11:27
    G
    Bravo Savo! Samo na neutralnom terenu i neutralni voditelj!!! Nema sanse dati izadje taj Zeljko na crtu!!!
  • Savet

    16.06.2022 21:58
    Savi Manojlovicu, ne konzumiraj u pink bastilji apsolutno ništa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.