Zakazan TV duel: Pogledajte gde i kada se sastaju Savo Manojlović i Željko Mitrović

Pokret Kreni – Promeni objavio je na svom Fejsbuk profilu da je potvrđen TV duel lidera ove organizacije Sava Manojlovića i vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

Naveo je da će njih dvojica gostovati u emisiji "Pravi ugao" na RTV Vojvodine.

Kako se u objavi navodi, duel je zakazan za ponedeljak 20. jun u 17.20 časova, a direktan prenos ići će i na Pinku.

Ranije, Mitrović je pozvao  na Tviteru  Manojlovića da sa njim učestvuje u ovonedeljnoj emisiji Hit Tvit na Pinku.
 
"Da ne bi bilo da nisam fer, pozivam Savu Manojlovića javno, da sa mnom učestvuje u ovonedeljnom Hit Tvitu! P. S. Savo, biću fin obećavam, jer sam domaćin", napisao je Mitrović.
 
Mnogi pratioci Mitrovića podržali su ovaj njegov predlog, a bilo je i predloga da se „suoče“ i u Utisku nedelje.
 
Mitrović je ponudio Manojloviću da bira mesto i vreme. A povodom predloga da se sučeljavanje odigra u Utisku Mitrović je naveo da bi "bilo glupo da pravi gledanost konkurenciji ali da bi svakako razmotrio poziv".
 
Nakon toga, Manojlović je objavio na svom Tviter nalogu da prihvata ponudu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića da bira vreme i mesto za njihov duel, i predložio je da to bude emisija "Pravi ugao" Radio-televizije Vojvodina, na šta je Mitrović odgovorio "može Savo, javite mesto i vreme, dolazim".
 
Manojlović je predložio da duel vodi autorka "Pravog ugla" Ljubica Gojgić i kao svoj jedini uslov naveo da tu emisiju direktno emituje i Pink.
  • Beograd

    20.06.2022 19:34
    Bravo Savo
    Z.mitrovic je izjavo da je branio 99. Srbiju na mostovima u Beogradu, zato sto je znao da u Bg nece biti gadjani mostovi (Zak Sirak je to trazio za Bg) ali je zato Novi Sad bio unisten.Pa dragi moji, mislim da nikom nije dobro kada ga z.mitrovic brani.
  • Surovi

    20.06.2022 14:52
    Pazite - OBOJICA! sta pricate i radite, jer ce vas Vidojkovic i Kulacin u sredu docekati na volej. Samo prijateljski savet.
  • Lale

    19.06.2022 10:17
    To ce biti sve osim TV duela! Nadglasavanje, glasno podsmevanje, itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.