Uhapšen jer je na svadbi kod Arilja aktivirao eksplozivnu napravu i usmrtio gošću

Pripadnici policije u Užicu uhapsili su B.D. (34) iz okoline Arilja zbog teškog dela protiv opšte bezbednosti.
Uhapšen jer je na svadbi kod Arilja aktivirao eksplozivnu napravu i usmrtio gošću
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on sinoć, oko ponoći, na proslavi u selu kod Arilja, aktivirao improvizovanu eksplozivnu napravu, nakon čega je deo te naprave pogodio u glavu šezdesetsedmogodišnju ženu iz Beograda koja je od zadobijenih povreda preminula.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Kako je ranije javila agencija Rina, svadbeno veselje pod šatorom u ariljskom selu Visoka pretvorilo se u tragediju kada je K. S. (67), koja je bila gošća na svadbi, pogodio zalutali metak.
 
Ona je od težine zadobijenih povreda izgubila život nedugo nakon ranjavanja.
 
"Svadbeno veselje trajalo je čitav dan. Slavilo se, ali i pucalo u vazduh. Međutim, jedan metak je dobio rikošet i otpozadi pogodio našu poznanicu pravo u glavu, usled čega je ona samo pala na sto. Nakon tog dramatičnog događaja ona je davala znakove života, ali preminula je na putu do bolnice", kazao je jedan od očevidaca.
  • dada

    20.06.2022 19:34
    hhhj
    kriv je nato i amerika i ukrajina i zapad ne on
  • Siromaštvo

    20.06.2022 10:11
    nije prazan džep, vec prazna glava sa oružjem u ruci.
  • Tja

    20.06.2022 09:35
    A sto se tice minusa - pa to vam je semafor, cim vidite da su angazovani znajte da je neko njihov. Glupi su ko tocila, da ne kazem nesto drugo. Jedino sto masu tacno zabole, taj ce sutra biti kuci i nece odgovarati propisno 1/1. Jedini nacin da ga stigne kazna je da njega strefi neki geler na nekoj sledecoj trogloditskoj svadbi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija