Vučić hteo uživo da se javi iz Brisela, ali: Verovali ili ne, ne radi mi telefon

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se u sredu uveče iz Brisela gde će učestvovati na samitu EU - Zapadni Balkan.
On je u sredu ranije tokom dana najavio da će se uživo uključiti iz Brisela preko svog Instagram profila, ali do obraćanja nije došlo. Kako je napisao na Instagramu - ne radi mu telefon.
"Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija!", napisao je Vučić.
Posle konsultacija sa saradnicima i članovima vlada, Aleksandar Vučić, Edi Rama i Dimitar Kovačevski doneli su odluku o zajedničkom odlasku na samit EU – Zapadni Balkan, s tim da su usaglašeni i principi koji će predstavljati glavnu okosnicu razgovora sa brojnim zvaničnicima EU.
  • lala

    23.06.2022 20:41
    DOBRO JE ŠTO NISI
    Dobro je što se nije javio uživo, bar lubenicu na miru da pojedem bez semenki!
  • Лиманац

    23.06.2022 20:06
    Зашто је проблем да се председнику поквари телефон? Никоме се никада то није догодило или је ово само још један покушај да се председник оцрни?
  • Cvejka

    23.06.2022 13:37
    Telefon"m
    Časkom do Kremlja !!!Odande veza odlična, nedavno ste nas uvjerili u to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija