Objavljeni konkursi za zapošljavanje u Vojsci Srbije

Javni konkursi za prijem osoba iz građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su danas.
Objavljeni konkursi za zapošljavanje u Vojsci Srbije
Foto: 021.rs (arhiva)

Konkursi su objavljeni na sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu "Odbrana".

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva odbrane, konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u Beogradu, Valjevu, Zrenjaninu, Kraljevu, Kruševcu, Požarevcu i Somboru.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka, rok za podnošenje prijava i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima mogu se pogledati na sajtovima Vojske i nadležnog ministarstva, navedeno je u saopštenju.

  • Masivan odziv

    02.07.2022 09:23
    Otadžbina zove i plaća!
    Super, naučite da nameštate krevet, steknete radne navike, postanete, bre, muško! I još vam i pare daju, ajde masovno se prijavljujte!
    Ajde borci za srbstvo!
  • Obrad

    02.07.2022 08:15
    Na osnovu načina zahvalnosti države prema ratnim veteranima i porodicama poginulih i ranjenih boraca, njihovom statusu u društvu, prioritetu pri zaposlenju, školovanju, lečenju...sve više se dece odlučuje na ovaj svečan čin...odlaska iz zemlje...jer čast odbrane otadžbine treba prepustiti Dačićima, Tadićima, Šešeljevcima, Draškovićima,Bajatovićima, Mali., Velikim, Brnabićima i mnogim drugim velikim "patriotama"...
  • Bora

    02.07.2022 07:48
    Bora
    Ajmo sada,patriote i ovi koji zagovaraju obavezni,vojni rok! Sta cekate....ili najbolje,kuckati poruke iz stanova! Srbija vas zove i placa,ej bree!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija