Đukanović pozvao Milenkovića da se obrati javnosti putem prorežimskog medija koji ga napada

Vladimir Đukanović, branilac Dijane Hrkalović, pozvao je na Tviteru policijskog inspektora Slobodana Milenkovića da se obrati javnosti putem prorežimske "Objektiv TV".

Đukanović ga je pozvao da se obrati ukoliko za to dobije odobrenje MUP-a, a povodom Milenkovićevog zahteva da mu se odobri da javnosti predoči svoju odbranu od optužbi Dijane Hrkalović, kao i prorežimskih tabloida, da je Milenković učestvovao u lancu trgovine drogom.

Inspektor Slobodan Milenković podneo je zahtev MUP-u  da mu se odobri obraćanje javnosti "zarad zaštite profesionalnog i ličnog dostojanstva", kako je saopštio njegov pravni zastupnik Zdenko Tomanović.

Ovaj Milenkovićev zahtev usledio je nakon što je Dijana Hrkalović, optužena za trgovinu uticajem, javno optužila Milenkovića, da on, prema njenim saznanjima, "radi" drogu. Nakon toga je Više tužilaštvo u Beogradu saopštilo da je naložilo Sektoru unutrašnje kontrole da ispita ove navode. Provladini tabloidi su otišli korak dalje, optužujući Milenkovića da je komunicirao sa Darkom Šarićem, prvostepeno osuđenim vođom kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain.
 
Inače, "Objektiv TV" je kanal povezan sa prorežimskim tabloidom "Objektiv" putem kome je Hrkalović dala "ekskulzivni intervju" u kome je optužila ministra odbrane i nekadašnjeg ministra policije Nebojšu Stefanovića da je prisluškivao predsednika države.
  • Sudija Dred

    04.07.2022 20:17
    Veproprav groo groo groo
    Pravda se usporava , ali stići će .
  • Aronax

    04.07.2022 19:23
    Đuka je bolji komičar nego pravnik.
  • xZx

    04.07.2022 18:54
    Iskreno rečeno
    Đuka je bolji stand-up comedian nego što je pravnik. Mnogo, mnogo bolji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija