MUP: Nismo dobili Milenkovićev zahtev, advokat pokušava da stvori pritisak javnosti

Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da, za sada, nije dobilo zvanični zahtev policijskog službenika Slobodana Milenkovića da se obrati javnosti.
MUP: Nismo dobili Milenkovićev zahtev, advokat pokušava da stvori pritisak javnosti
Foto: 021.rs
"Propisi jasno definišu na koji način se traži odobrenje za istup policijskih službenika u medijima, kao i način na koji se zvanično obraća nadređenima, a to svakako nije saopštenje pravnog zastupnika prosleđeno medijima", navodi se u saopštenju.
 

Da li će Milenković, kada, i ukoliko bude došao zvaničan zahtev, dobiti odobrenje za istup u javnosti, zavisi isključivo od propisa koji se primenjuju na policijske službenike, "svakako ne, od pritiska javnosti, koji, upućivanjem zahteva preko medija, želi da izazove advokat koji ga zastupa".

Podsetimo, prethodno je Milenkovićev advokat saopštio da je Milenković podneo zahtev za obraćanje javnosti, u vezi sa optužbama koje se pojavljuju u medijima.

  • H

    05.07.2022 07:50
    Znači
    Sloboda medija. Mogu pljuvati po Milenkoviću koliko hoće, ali ispljuvani ne sme da odgovori...
    Boks meč u kome protivnik ima zavezane ruke?
  • Imate vec

    05.07.2022 06:45
    Pritisak javnosti
    Imate pritisak javnosti kroz novinske tekstove i komentare! Imate pismeni zahtev gradjanke sa imenom i prezimenom da istrazite gang stalking u ovoj drzavi! Ne bavite se time! Ne bavi se ni Vise tuzilastvo, Odeljenje za viskotehnoloski kriminal na koje vi, bez ovlascenja da reagujete - upucujete!
    Da li cete se baviti time ako vas policajac Milenkovic izvrsi musteriozno samoubistvo kao Tamara K. besprekorni, progonjeni sudski vestak i kao desetine drugih policajaca!
    Da li je doslo vreme da i vas, policajce, od vas samih i od ove "sunovracene" drzave spasavaju tesko progonjeni, potpuno nevini, mnogo hrabriji od vas - umiruci gradjani?
  • andrija

    05.07.2022 00:56
    Eto razlog
    Da mu se zahvale na sluzbovanju u policiji i otkrivanju Jovanjice jer nema clansku kartu. Dijana se konsultovala sa stranackim advokatima posle sedam meseci pritvora kasno proradio 158 IQ ali propisi su propisi za clanove ne vaze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija