Hapšenja u Tutinu zbog tuče metalnim štanglama u kojoj je ubijena jedna osoba

F.M. (40) i H. M. (42) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, dok se D.P. (21) tereti za krivično delo teška telesna povreda.
Hapšenja u Tutinu zbog tuče metalnim štanglama u kojoj je ubijena jedna osoba
Foto: 021.rs
Kako se sumnja, F. M. i H.M. su danas, posle verbalne rasprave, zadali udarce metalnim palicama dvadesetpetogodišnjem muškarcu i njegovom bratu D.P. U tuči je, kako se sumnja i D.P. takođe metalnom palicom naneo tešku telesnu povredu osumnjičenom H.M.
Teško povređeni 25-ogodišnjak je transportovan u Dom zdravlja u Tutinu, gde je od zadobijenih povreda preminuo.
Povređeni H. M. je prevezen u bolnicu. 
 
MUP navodi da je tTuči je prethodila verbalna rasprava na raskrsnici puteva Mehov Krš- Rožaje i lokalnog puta prema selu Draga. 
 
F.M, H.M, i D.P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.
 
RTS nezvanično saznaje da sukob datira još od ranije. I prošle godine je bila masovna tuča, isti akteri, ali ne s ovakvim ishodom.

Teme

tuča
  • Tjax

    10.07.2022 21:52
    E ako su bosnjaci/muslimani
    Onda je sve okej. Mi srbi smo do jaja.
  • Milicajacbezmozga

    10.07.2022 21:05
    Tesko da ti poznajes svoju zemlju ako mislis da tamo zive hriscani... Uostalom verovatno si sebe okarakterisao...
  • @Milicajac

    10.07.2022 20:40
    Po vikipediji, to selo ima oko 1000 stanovnika i svi su Muslimani/Bosnjaci... Doduse, ima i po ostalim selima masovnih tuca, cak i po Vojvodini, samo retko kad zavrse na vestima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.