Stefanović svedočio u postupku protiv Papića: Negirao da je urgirao za Miljkovića

Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović svedočio je danas, u Višem sudu u Beogradu, u nastavku suđenja bivšem zameniku načelnika SBPOK-a Goranu Papiću zbog optužbi za trgovinu uticajem.
Stefanović svedočio u postupku protiv Papića: Negirao da je urgirao za Miljkovića
Foto: 021.rs
Papiću se stavlja na teret da je vratio blindirani automobil jednom od vođa organizovane kriminalne grupe Marku Miljkoviću, bez neophodnih policijskih provera.
Stefanović je pred sudom negirao Papićeve tvrdnje da ga je u aprilu 2020. zvao kako bi urgirao da se Miljković sasluša brzo i efikasno bez "preteranog zadržavanja", piše N1.
Papićev branilac Branislav Tapušković izjavio je za N1, posle suđenja, da je "najvažnije što smo danas ipak došli do toga da je glavni pretres zaključen".
 
Naredni pretres je zakazan za 15. avgust.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija