Potraga za osumnjičenim koji je pretio tužiocu u Novom Pazaru

Novopazarska policija traga za S.D. (43) osumnjičenim da je pretio Višem javnom tužiocu u tom gradu Mileni Mrvić i njenoj porodici, objavio je danas radio Sto plus.
Potraga za osumnjičenim koji je pretio tužiocu u Novom Pazaru
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni joj je u sredu popodne slao tekstualne i glasovne poruke, preteći njoj i njenoj deci, o čemu je odmah obavestila policiju. 
On je više puta osuđivan, a novopazarska policija ga je uhapsila početkom marta jer je prilikom redovne kontrole u njegovom džipu pronašla pištolj s metkom u cevi i još 17 metaka. 
Zbog toga ga je Viši sud, kao višestrukog povratnika, osudio na pet godina i dva meseca zatvora, posle čega je doneta odluka da na slobodi čeka odlazak na izvršenje kazne. 
 
Više tužilaštvo se žalilo na takvu odluku, a Apelacioni sud u Kragujevcu je usvojio i naložio da se vrati u pritvor. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je pretnje uputio kada je saznao da mu je ponovo određen pritvor. 
 
U javnosti je pominjan i u decembru 2019. godine kada je ranjen u Beogradu prilikom, kako se spekulisalo, primopredaje narkotika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija