MUP: Vatrogasci u Beogradu bebu izvukli iz kola na poziv roditelja, vrata nisu mogla da se otvore

Vatrogasci su u subotu pomogli roditeljma da iz automobila, koji se nalazio ispred jednog tržnog centra u beogradskoj opštini Zvezdara, izvuku bebu.
MUP: Vatrogasci u Beogradu bebu izvukli iz kola na poziv roditelja, vrata nisu mogla da se otvore
Foto: 021.rs (arhiva)

Kako je iz MUP-a rečeno za Euronews Srbija, beba je sticajem okolnosti ostala sama i zaključana unutra.

Kako su iz policije objasnili, reč je bila o tehničkom problemu. 

Roditelji nisu uspeli da otvore vrata i uzmu dete i zbog toga su odmah pozvali vatrogasce u pomoć.
 
Iz MUP-a navode da oko ovog slučaja nije bilo nikakvih problema, kao i da su vatrogasci odmah izašli na teren i pomogli roditeljima.
 
Za to je, kako kažu, bilo potrebno svega nekoliko minuta.
  • Mrcke

    24.07.2022 15:42
    @JB
    Ne kaki leba ti
  • JB

    24.07.2022 14:02
    @mrcke
    Zaista glup i bespotreban komentar. Pomoću tanke sajle i vazdusnog jastuka vrata se otvore bez problema i nema potrebe razbijati staklo. Tako rade i serviseri kada brava otkaze. Nemojte se rugati jer ne znate šta sutra donosi.
  • Isi

    24.07.2022 12:58
    @otac troje
    Evo od majke troje dece ako je to zaista bitno, vozim twinga i desilo mi se jednom da su mi deca, a i ključ, ostali u kolima i kad sam zatvorila vrata a pre nego što sam stigla da otvorim gepek da izvadim kolica, auto se sam zaključao. Sreća pa mi je najstariji bio dovoljno velik da može sam da se odveže i da mu objasnim kako da otključa. Najlakše je osuditi i oščiđavati se. Ja naravno od tog nemilog događaja strogo vodim računa da mi je ključ uvek u ruci od trenutka kad otvorim svoja vrata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.