Zaustavljeni zbog divljanja na auto-putu: Vozač iz Srbije bio pijan, stranci vozili više od 210 km/h

Saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja trojicu vozača zbog prekoračenja brzine.
Zaustavljeni zbog divljanja na auto-putu: Vozač iz Srbije bio pijan, stranci vozili više od 210 km/h
Foto: 021.rs
Policija je presretačem, sinoć, na auto-putu u Novom Beogradu, zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom "mercedes" brzinom od 188,3 kilometra na čas, gde je ograničenje 80 kilometara na čas. Takođe, alko-testom je utvrđeno da je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola.
Takođe, saobraćajni policajci su danas na auto-putu Beograd - Niš kod Jagodine, u smeru prema Beogradu, zaustavili presretačima dvojicu vozača koji su prekršili ograničenje brzine - vozilo "rendž rover sport" kojim je upravljao egipatski državljanin krećući se brzinom od 215,1 kilometara na čas, kao i "audi" kojim je upravljao austrijski državljanin, koji se kretao brzinom od čak 252,8 kilometara na čas, pri ograničenju brzine od 130 kilomatara na čas. 
Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
  • Milos

    24.07.2022 20:08
    Odvalite
    Od kazne... 3 meseca zatvora, oduzimanje vozila i jedno 10000 eura..
    Posle toga ima da mile auto putem.kroz Srbiju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.