Nastavnik đake tukao kaišem, nakon prijave policiji im se i svetio

Protiv nastavnika u školi u Dragašu kod Prizrena, D. M., lokalno tužilaštvo je podiglo optužnicu zbog sumnje da je kaišem tukao đake nezadovoljan njihovim znanjem.
Nastavnik đake tukao kaišem, nakon prijave policiji im se i svetio
Foto: Pixabay
On se tereti za zlostavljanje u vršenju službene dužnosti i nanošenje lakih telesnih povreda.
Prema optužnici Osnovnog tužilaštva u Prizrenu, nastavnik matematike D. M. 13. maja maltretirao je, zastrašivao i ozbiljno vređao dostojanstvo učenika F. Z, S. Z, i E.H.
Navodi se da je nastavnik čim je ušao u učionicu tražio od učenika da izvade knjigu iz matematike i da u sebi pročitaju poslednju lekciju. Zatim je tražio da odu do table i ponove lekciju koju su pročitali.
 
"Nezadovoljan njihovim izlaganjem, tražio je kaiš sa pantalona od jednog učenika, kojim je udarao troje učenika, čime im je nanosio fizički bol i strah, a samim tim i tešku povredu dostojanstva", tvrdi se u optužnici.
 
Zbog prijave roditelja policiji, nastavnik matematike nastavlja sutradan iz "osvete" najpre da vređa učenike u prisustvu ostalih, a onda im i zaključuje slabe ocene iz pomenutog predmeta, navode iz tužilaštva u Prizrenu.
 
Dodaje se da je tim postupcima okrivljeni počinio i krivično delo "osveta", i tužilaštvo predlaže sudu da se, nakon održanog ročišta, izvođenja dokaza i njihove ocene, okrivljenom zabrani vršenje funkcije u upravi ili javnoj službi.
  • Dejan

    26.07.2022 13:20
    ....
    Al vi naivne gluperde verujete u sve ovo i verno navijate protiv ovog sa kaisem ! A vi lepo kuci pricajte i objasnjavajte svojoj deci sta je dobro a sta ne,kupite im naj skuplji mobilni,dajte im uvek dzeparac, uvek ih pitajte da li su gladni, budite oko podneva i ostalo... Batina,raj, lek za svakog coveka !!! Ko se boji,taj laj laje ovako na daljinu preko komentara, velika kukavica od ne-coveka...
  • Tja

    26.07.2022 13:17
    Slušaj ove prebijane majke ti, dobro je kad te tuku, to je zdravo. Pa nije ni čudo odakle toliko nasilja kada je to njima poželjno u vaspitanju. A to kakva su deca, pa to su ta tučena deca, koja su naučila da je zdravo dobijati batine, ne brinite sutra će oni njega izlomiti od batina takođe. Među kakvim mombrilima živimo strašno, nije nu čudo što reč ne pomaže, nego samo fizičko zlostavljanje. Kažu ta deca uglavnom ne prestanu da mrze svoje zlostavljače nego sebe, što je i vidljivo kod tih fol "ja sam stara škola" budala (čitaj pećinar bez puno mozga).
  • Krembosi

    26.07.2022 13:11
    Jel to taj slobodarski inat? Ono kad si djubre od coveka ali zelis da budes jos vece, iz inata?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.