Potvrđeno da je Gašić kontaktirao sa Koluvijom uz ocenu - "Ali taj kontakt je bio bezvezan"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima apsolutno poverenje u šefa BIA Bratislava Gašića i da je siguran da Gašić ništa protivpravno nije učinio.
Potvrđeno da je Gašić kontaktirao sa Koluvijom uz ocenu - "Ali taj kontakt je bio bezvezan"
Foto: 021.rs
Vučić je dodao da ipak nema ništa protiv da se proveri da li je učinio nešto suprotno moralnim i pravnim načelima.
On je ipak potvrdio da je Gašić imao kontakte sa nekim iz Jovanjice, ali je, kako je ocenio, "taj kontakt je bezvezan" a "Gašić nije želeo da ga sakrije iako mu je to nuđeno iz MUP-a".
Odgovarajući na pitanje novinara nakon obilaska završnih radova na Kuli Beograd o izjavama novinarke Jelene Zorić da je vrh BIA bio u kontaktu sa vlasnikom Jovanjice, Vučić je nekoliko puta ponovio da će se "slučaj Jovanjica završiti odlukom nezavisnog sudstva" te da on ima "poverenja u nezavisnost pravosuđa".
 
"Tri godine ste na vašoj televiziji govorili da smo kriminalci, vlasnici kartela, u kontaktu sa Koluvijom, a kad su svi priznali da je laž, od inspektora Milenkovića i njegovog advokata do Jelene Zorić, moje pitanje je - rekoste li vi 'izvinite'. Na kraju se svelo da nas sad zanima Bata Gašić", rekao je predsednik Srbije.
 
On je dodao da je odavno govorio da su članovi VOA i BIA i Ministartstva unutrašnjih poslova bili uvezani, i da nema ništa protiv da sve bude ispitano kako bi pred nezavisnim pravosuđem bila doneta odluka.
  • Aleksandar

    28.07.2022 18:17
    Bez veze
    U zemlji Srbiji je SVE bez veze... Pocev od krsenja Ustava kada osoba na funkciji radi i ponasa se van svojih ovlascenja pa do telefonskih razgovora.
    Ali to je BEZ veze, sto znaci da nema veze , tj. nema korupcije, sto znaci da je super i da nigde nema bolje.
  • Baba

    28.07.2022 17:07
    Zakleo
    Se bumbar u cvet i u med.
  • Dete rock'n rola

    28.07.2022 15:48
    Kompletan vrh sns-a ( i malo šire) na čelu sa ovim koji odredjuje kada će Sunce izaći,ogrezao je u zločine, kriminal i korupciju. Pol Pot je bio amater za ove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.