Lazar Ristovski: Neću biti poslanik u Skupštini Srbije

Glumac Lazar Ristovski izjavio je da će podneti ostavku na poslaničku funkciju u Skupštini Srbije.
"Neću biti poslanik, ali to više ne bih komentarisao", rekao je agenciji Beta poznati srpski glumac. 
Ristovski je na republičkim izborima održanim 3. aprila bio četvrti na listi "Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve" i aktivno je učestvovao u predizbornoj kampanji SNS. 
Konstitutivna sednica republičkog parlamenta je zakazana za ponedeljak 1. avgusta.  Na dnevnom redu biće verifikacija mandata i izbor predsednika i potpredsednika Skupštine.
  • Lala

    30.07.2022 08:18
    Tužno... i gadljivo
    Kada imaš talenat, vredno radiš, stekneš ugled, ostane nešto vredno iza tebe, a onda, kao u onoj o dobroj kravi mlekulji: gurneš nogom muzlicu - i sve prospeš u nepovrat.
    Jedino sramota ostaje.

  • milo

    29.07.2022 11:40
    Jes da si Ercegovac , ali budi čovek
  • pera nevera

    29.07.2022 08:27
    Svi glumci poput Lazara Ristovskog, Mikija Manojlovića koji se za pare uvlače Vučiću su mi se zgadili. Nekad sam voleo da ih gledam u filmovima a sad mi se gade. Odvratni su.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.