Vučić: Mali bi mogao da bude dobar premijer za četiri godine, ako se bude i dalje dokazivao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi aktuelni ministar finansija Siniša Mali mogao da bude dobar premijer za četiri godine, u nekoj budućoj Vladi Srbije.
Vučić: Mali bi mogao da bude dobar premijer za četiri godine, ako se bude i dalje dokazivao
Foto: 021.rs
"Ako se bude i dalje dokazivao i pokazivao i radio vredno i dodatno se uozbilijio", rekao je Vučić za Pink.
Rekao je da će na sednici Srpske napredne stranke u subotu biti doneta odluka o kandidatu za predsednika skupštine i ostalim skupštinskim funkcijama, poput predsednika odbora i ostalih.
"Mislim da smo mnogo toga dali opozicionim strankama što je fer i oni su, koliko čujem danas, bili zadovoljni. Nisu ni verovali da će toliko da dobiju", rekao je Vučić, komentarišući sastanke parlamentarnih opozicionih stranaka sa predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.
 
Na pitanje ko bi mogao da bude mandatar za novu Vladu Srbije, Vučić je istakao da je "tim najvažniji", ali da je u "igri" za tu poziciju ostalo dvoje ili eventualno troje ljudi.
  • gradjaninX

    29.07.2022 22:37
    Jedino u cemu je on dobar, kao i svi politikanti iz Srbije, je korupcija i lov u mutnom. Nista drugo nikada niste znali niti ste zelili da znate.
    Pozicija, Opozicija, sve isti sljam.
  • Davor

    29.07.2022 14:41
    Naseklo se parizera, vidi se po komentarima.
    :)
  • Lucifer

    29.07.2022 13:42
    Kako li se brnbićka preporučila?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija