Orlić: Srcem i dušom vodiću Vučićevu politiku

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da postoji skupštinska većina i da je "potpuno jasno kakvu će politiku da vodi".
Kako je rekao, vodiće "politiku mira, stabilnosti, daljeg ekonomskog razvoja, svega onog što lično predvodi predsednik države Aleksandar Vučić".
"Toga će se pobednička lista držati čvrsto. Tu politiku zastupam srcem i dušom", rekao je Orilć za TV Hepi.
On je naglasio da sada Skupština ima više potpredsednika, više nego što je to bilo ranije, da je to urađeno u korist opozicije, kao i da pet skupštinskih Odbora predvodi opozicija.
 
"Pokazali smo da imamo neuporedivo više slobode, demokratije, konkrektnog odnosa prema svima nego što je bilo pre nas. Na to smo suštinski ponosni, kao i na sve naše uspehe koji su za našu državu istorijska promena u pozitivnom smislu", rekao je Orlić.
  • Pera

    04.08.2022 00:43
    Nemoj ko on pobratime ko boga te molim. I ovako smo najebali nacisto. Sta se samo radi u vojvodini ako pomognes malo stranku, iz policijska kola ih vracaju na direktorka mesta, ako i ti budes takav ode sve u bestraga...
  • Siniša Kovačević ...

    03.08.2022 21:35
    ... je danas ...
    ... lepo sve u Skupštini rekao!
  • Kosta

    03.08.2022 21:06
    Lakše je sedeti tu u skupštini, nego nešto ozbiljno raditi u životu. Sve to prođe, a onda čovek postaje svestan šta je u životu postigao. Ovaj sem poltronstva nema nikakve zasluge.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija