Krivična prijava protiv žene koja je tuđu bebu na čuvanju ostavila u kući svog momka

Kruševačka policija će, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene zbog sumnje da je oduzela maloletno dete.
Krivična prijava protiv žene koja je tuđu bebu na čuvanju ostavila u kući svog momka
Foto: 021.rs

Ona se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umesto da je vrati u dogovoreno vreme, odvela ju je u kuću svog momka.

Sve raspoložive policijske snage su odmah, po prijavi majke, krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena bez ikakvih povreda, navode u MUP-u.

Podsetimo, majka je prethodno policiji prijavila da je njena beba nestala.

  • Mama

    08.08.2022 23:37
    Ne iznenadjuje me nista. U prethodnih godinu dana imamo posla s dadiljama, sve gore od goreg nam dolazi u kucu. Prethodna je ostavljala drugoj dadilji na cuvanje dok su na igralistu da bi obavila svoju kupovinu. Verovatno su se tako smenjivale i jedna drugu pokrivale. Srecom, na vreme smo je se resili.
  • Ivan

    08.08.2022 17:44
    Pritvor i odma posle na izdrzavanje kazne zatvora a majka na razgovor u Centar za socijalni rad..
  • lala banat

    08.08.2022 17:43
    uh
    Ništa ovde meni nije jasno , beba od 40 dana pa se tako švrćkaju snjom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.