Vučić: Ime mandatara biće poznato do 21. avgusta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će ime mandatara za sastav nove vlade biti poznato po njegovom povratku iz Brisela.
Vučić: Ime mandatara biće poznato do 21. avgusta
Foto: 021.rs

"Ne znam koliko će da traje to u Briselu, Lajčak veruje da će da traje dugo, pa je pitanje da li ćemo odmah 18. i da se vratimo. A, možda se vratimo i posle pola sata, to nikad ne znate sa Albancima", rekao je Vučić.

"Tako da će se 19. ili 20, najkasnije 21. avgusta znati sve oko Kosova i biće poznato ime mandatara. Brzo posle toga ćemo u skupštinu", dodao je.

On je, odgovarajući na pitanja novinara o konsultacijama o vladi, rekao i da danas razgovara sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem, potencijalnim koalicionim partnerom.

  • Banderaš

    12.08.2022 08:00
    Parazitska država
    Juce je energetska kompanija juzne nemačke RWE AG koja se bavi proizvodnji elektricne energije objavila zvanične podatke o svom poslovanju u prvoj polovini 2022godini pa saopstavaju da je firma zaradila 5,5milijardi evra i ulozila 2 milijarde evra u novu tehniku,smanjenje zagadjenja,otvaranje novog pogona i nova radna mesta.
    Kako je to moguce? Kako je moguce da RWE napravi neto zaradu 5,5 milijardi evra,a za isti period EPS napravi 2 milijarde duga? Sta nije u redu? Zašto se to nama dešava? Zasto smo mi tu gde jesmo,a oni su tamo gde jesu??
  • frka

    11.08.2022 23:16
    nesanica
    Kako ja da spavam do tada. Neizvesno, napeto...
  • Danas

    11.08.2022 23:09
    Ime i prezime
    Joj ko će dočekati.... objaviceš i adresu novog mandatara/mandatarke

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.