Vučić: Ana Brnabić i Miloš Vučević mogući kandidati za premijera

Aktuelna premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mogući su kandidati za mandatara za sastav nove vlade.
Vučić: Ana Brnabić i Miloš Vučević mogući kandidati za premijera
Foto: 021.rs
To je u petak uveče izjavio predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.

On je za TV Prva rekao da će stranački organi doneti odluku o kandidatu ukoliko bude iz SNS-a, a da postoji mogućnost da kandidata predloži i koalicioni partner, ali nije precizirao koji.

Istakao je da je veoma zadovoljan dosadašnjim radom premijerke, a na pitanje da li će ona obavljati neku drugu važnu funkciju u budućnosti, ako ne bude premijer, Vučić je kazao "apsolutno i nesumnjivo".
 
Naveo je i da za sada ne zna imena svih ministara, da još razmišlja, ali da će se o tome izjasniti i stranka.
  • Mučenik

    15.08.2022 14:03
    KADROVI KAO I DO SADA
    Stalno se pominje formiranje nove vlada, a ne očekuje se nikakva promena, osim novi ograničeni broj faca. Prvo, i do sada zna se ko i šta radi, a ministri i ostalih služe samo da aplaudiraju i klimaju glavom i ponašaju se dup*uzvlakački. Jedina persona, koja radi šta hoće je Mihajlović, koja se svađala osim sa šefom prema kome ima "bratsko" samopoštovanje. Na kraju, sve će biti isto i njega, na svu sreću, imamo.ΛV najavio dva kandidata za mesto premijera i to: kandidat Vučević. Predlagač nije jàsan, kada je Vučević protiv šefa pokrenuo dva sudska postupka, jedan u vezi "Jovanjice", a drugi u vezi malverzacije u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima i oba spora izgubio. Takve će rezultate imati i u radu Vlade. Da li se ovim slučajevima seća predlagač kandidata za premijera. Zaboravan je izgleda, a prijatelji ne smeju da ga podsećaju. Predložena Brnabić bar ga nije tužila do sada, a nije uspela da ga dovodi, na Prajd paradama i nije se mešala u poslu pemijerke. "Sve teče sve se menja"-"Panta rei" i sve je kod njih moguće, jer sve funkcije obavlja "prvi čovek"!? Želim im puno uspeha, a narodu kako mu bude.
  • jovica s brcima

    14.08.2022 08:20
    moguci kandidati
    sada je red na ambasade i sluzbe da postignu dogovor ko ce biti da li neko od mogucih ili neki nemoguci ipak
  • Miloš

    13.08.2022 21:14
    Podrška...
    ...mom imenjaku za poziciju premijera. Da nam se skine sa grbače u NS. Jedini gori gradonačelnik u istoriji Novoga Sada je (možda), Mikloš Nađ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.