FOTO: Vučić objavio novu fotografiju lepota Srbije - ovonedeljni pobednik je slika sa Zlatibora

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je ovonedeljnog pobednika konkursa za najlepšu fotografiju Srbije.
FOTO: Vučić objavio novu fotografiju lepota Srbije - ovonedeljni pobednik je slika sa Zlatibora
Foto: Pixabay (ilustracija)
Autorka fotografije je Vesna Smiljanić, a fotografija je zabeležena na Zlatiboru.
"Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve rekorde. Deseta razglednica dolazi nam sa Zlatibora i vraća nas u neka stara vremena. Raskošni zlatiborski krajolici kao da kriju staru planinsku kolibu, koja se nazire iza tradicionalnih srpskih ćilima. Tkanine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako se najčešće opisuju ćilimi, vešto odolevaju vremenu i trendovima i već vekovima čuvaju našu tradiciju noseći u sebi posebnu poruku, ispisanu kroz simbole mističnog značenja specifičnog za epohu u kojoj su nastali. 
 
U kombinaciji sa neverovatnom prirodom zlatiborskog kraja, zasigurno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Čestitamo Vesni, a vi nastavite da nam šaljete fotografije na imejl adresu nasanajelsasrbija@predsednik.rs", stoji u opisu fotografije.
  • pobogu

    14.08.2022 14:45
    Pricajte protiv Vucica i SNS koliko hocete, do nedavno sam pricao i ja, ali oni nisu uzrok svih ovih problema, nego samo jos jedan simptom.

    Ko i sta je uzrok lako se otkrije citajuci komentare na 021.rs...
  • Doblodosao zvalonjo

    14.08.2022 13:39
    nas lipi, na svoj Jadran :)
    Evo naseg lipotana, Sase Vucica na litovanju u Sopotu, umisto na Jadranu. Ajmo skupit lovu Sasi za Jadran, na broj ........ ? kaze Sale da nece na Jadran nego oce u Jasenovac. Ajde, pustit cemo ga u Jasenovac ali mora zauzvrat i na Jadran, i to obavezno juzno od Vivovitice i Kavlobaga :)
  • 9

    14.08.2022 12:43
    kakav
    Bolid moras biti da vucicu saljes sliku osim partijske knjizice ucinjenog nedela protiv svog naroda i funkcije koju trazis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija