Vozač autobusa koji se prevrnuo u Bugarskoj zadržan u pritvoru

Vozaču autobusa srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio decu i koji se juče prevrnuo u Bugarskoj, određeno je zadržavanje do 24 sata.
I dalje je zatvorena kolovozna traka AM "Trakija" u smeru ka Sofiji.
"Vozaču slupanog srpskog autobusa AM Trakije određeno je zadržavanje do 24 sata", saopštila je jutros policija.
Iako su se sinoć pojavile informacije da je vozaču amputirana noga, on je navodno zadobio lakše povrede i prema još uvek nezvaničnim informacijama ima prelom ruke. Test na alkohol i drogu bio je negativan.
 
Podsetimo, nesreća se dogodila juče nešto posle 20 sati. Povređeno je 12 osoba, od kojih je osmoro dece.
 
Početne verzije sudara bile su ili da je uzrok greška vozača ili tehnički kvar. Kasno sinoć autobus je pomeren sa mesta udesa, međutim saobraćaj na tom području još nije otvoren zbog kontaminacije kolovoza naftom i gorivom iz autobusa.

Teme

udes
  • @Velja

    15.08.2022 12:45
    Imaju. Oni koji nemaju nisu tehnički osposobljeni za vožnju.
  • DM

    15.08.2022 11:05
    Da li ce pored vozaca snositi odgovornost i roditelj koji ga je ometao pri voznji s obzirom da to nije dozvoljeno niti kulturno.
  • Velja

    15.08.2022 10:47
    @Mislite o tome


    Nemaju svi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija