Brnabić: Apsolutno ću podržati Vučevića ako bude novi premijer, Novi Sad postao grad-primer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnbabić izjavila je da će dati "apsolutnu podršku" gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, ukoliko on bude sledeći premijer Srbije.
Brnabić: Apsolutno ću podržati Vučevića ako bude novi premijer, Novi Sad postao grad-primer
Foto: 021.rs
"Drage volje ću ustupiti mesto Vučeviću, ako on bude premijer, daću sve od sebe da mu prenesem svoja iskustva i pomognem", rekla je Brnabić za TV Prva.
Ona je dodala da je Vučević doveo mnogo stranih investitora u Novi Sad, prvi put u poslednjih 30 godina, i da je Novi Sad postao grad-primer kako voditi omladinsku politiku.
"Kod nas (u Srpskoj naprednoj stranci) nema nikakve vrste neprijateljstva. Pričali smo zajedno o tome ko bi ostao u timu ako ja ostanem premijerka, ali to sada nije važno", rekla je premijerka.
 
Ona je istakla da su trenutno najvažniji razgovori u Briselu jer je doveden u pitanje opstanak Srba na Kosovu i Metohiji.
  • neb

    19.08.2022 11:45
    primer za sta?

    ovi tačno zive u paralelnom univerzumu, ja nemam bolje objasnjenje...

    ovaj grad urusava sam sebe, uskoro će inplodirati, ovo više nije normalno



    eno onaj nesretnik bojat i jos zalosniji vučević otvaraju nove objekte doma zdravlja, dok u postojećim rade SAMO medicinske sestre jer nema lekara!!!!! alo bre, a oni zidaju i savršeno ih se ne tiče....
    PA zamislite vi neki dispanzer u nekom selu na planini da radi samo sestra jer nema lekara...ejjjjj a u Novom Sadu je to slučaj i nikom nista...ovaj poklanja policiji stanove i vojsci plate u nebesa!!! za sta se spremaju?


  • Slobodan

    18.08.2022 23:24
    Ne znam,nadao sam se boljem ali ne vidim pomak. Npr ako se Cistoca zadužila milijardu dinara logično je da se smeni direktor a ne da im grad sredi kredit u tom iznosu za otplatu dugova. Zar ne?
    E tu je greška sto se loši ne seku nego nastavljaju da ukopavaju grad.
  • lidija

    18.08.2022 20:11
    Alisa iz Srbije čuda
    Zaista da čovek nema više šta da doda na ovakve primitivne izjave, i koje ona kvalifikacije ima da može da kaže za nekoga da je dobar i stručan ili da to nije.
    Daj ženo skloni se više da te ne gledamo i ne slušamo, upropastiš nam dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija