Sutra sednica predsedništva SNS - odlučuje se o mandataru

Sednica predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) održaće se u sredu od 17 časova, a trebalo bi da bude doneta odluka o novom premijeru i budućoj Vladi Srbije.
Sutra sednica predsedništva SNS - odlučuje se o mandataru
Foto: 021.rs
Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić ranije je naveo kao kandidate za mandatara za sastav nove vlade aktuelnu premijerku Anu Brnabić i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, ali nije isključio mogućnost da će biti još predloga.
Vučević je rekao da su za sada mogući kandidati za premijera on i Brnabić, ili da će mandatara predložiti koalicioni partner, a nije isključena ni opcija da neko na predsedništvu SNS-a izađe sa nekim trećim predlogom.
Naveo da će predsedništvo SNS-a razgovarati o sastavu buduće vlade, i o koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i Jedinstvenom Srbijom.
 
Dodao je da postoji nekoliko opcija za vladu, ali da će, kako je kazao, ona svakako biti manjinski inkluzivna.
 
Sednica predsedništva SNS-a počeće u 17 časova u sedištu stranke, i neće biti otvorena za javnost, a po završetku zasedanja najavljene su izjave.
  • Prpa

    23.08.2022 19:54
    ...
    Ni Brnabic a ni Vucevic nece biti premijer.

    Sigurno ce Dacic da bude, jer mu je i predizborni slogan bio "Dacic - premijer"

    Sve je to vec dogovoreno jos pre izbora u aprilu, ali odugovlace maksimalno, zamajavajuci ovaj napaceni narod!

    Sve je to bagra SNS i SPS
  • Bela

    23.08.2022 16:26
    @pape
    Legendo ! :)
    Odlican predlog .
  • pape

    23.08.2022 13:03
    Predlog
    Kad se svi skupite, dobro se zaključajte i pustite ciklon B. I to je to! Da jednom i ovom narodu svane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.