Meteorolog: U septembru manji pad temperature, ovo leto u top pet najtoplijih do sada

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da se u septembru očekuje manji pad temperature, s maksimalnom temperaturom 28 stepeni Celzijusa.
Meteorolog: U septembru manji pad temperature, ovo leto u top pet najtoplijih do sada
Foto: Pixabay

"Produžava se pozno leto u narednim danima. Početkom septembra od 24 do 27 ili 28 stepeni, što je malo iznad proseka", navodi Todorović jutros za TV Pink.

On dodaje da će sredinom septembra temperatura pasti na 22 stepena.

Ističe da ovogodišnje leto u Srbiji spada u pet najtoplijih u višedecenijskom periodu otkad se prate meteorološki podaci.

  • Ne mogu vise da

    26.08.2022 11:19
    Izdrzim
    Ima li kraja ovom paklu? Izludecu.
  • Imre

    26.08.2022 10:48
    @ Turija
    Predpostavljam da ti je kuca nabijaca,sam one mogu da leti budu hladne a zimi tople.Ovog leta u nabijaci kod mene temp.u sobama nije prelazila 27 c.bez klime.
  • Turija

    26.08.2022 09:52
    Nije ni blizu najtoplije leto. Posto nemam klimu u kuci, a imam jedan termometar na zidu , kad su velike vrucine gledam ga svaki dan, koliko mi je toplo u kuci. Ove godine najvise mi je u kuci bilo 28°C nekoliko dana. Recimo pre 2 god mi je nekoliko dana bilo 30°C . A recimo prosle godine najvise mi je par dana bilo 29°C.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija