Nedimović ne bi više da bude u Vladi, hoće da bude "terenac" u Sremu

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izrazio je želju da ne bude u novoj Vladi Srbije.
Nedimović ne bi više da bude u Vladi, hoće da bude "terenac" u Sremu
Foto: 021.rs
To su jutros prenele Večernje Novosti.
"Nedimović je voljan da nastavi stranački rad na terenu, prvenstveno u Sremu", navedeno je.
 
Predsednik Aleksandar Vučić predložio je u subotu dosadašnju premijerku Anu Brnabić za mandatara za sastav nove Vlade Srbije.
  • Tadija

    22.12.2022 21:32
    Big Bane
    E pa ako neće u vladu, nek dođe u lokalne pogone (logore) u Mitrovici, kojih se naotvarao na veliko, pa neka tera nerealne norme za siću. U njima je toliko lepo da će svi ubrzo staviti katanac, jer nema više budala da rade i trpe javašluk menadžmenta koji je on lično postavljao. Spali su da daju saopštenja da proširuju kapacitete i primaju stotine novih radnika, a i ona šaka jada što je preostala ubrzo će im otići. Celu Mitrovicu truje sa livnicom jer je izgrađena u sred plodne ravnice gde joj mesto nije. Poljoprivreda je posebna priča. Govedinu nam jedu Turci izjelice, jer mi para da je kupimo više nemamo. Maline gledamo samo u udžbenicima jer su kod nas dostigle cenu rubina. Hvala ex ministru što nas je tako lepo usrećio. Od zemlje koja može da prehrani naciju i još da izveze, postali smo zemlja gladnih.
  • Dusan

    30.08.2022 12:22
    Kapital
    On se dobro nafatirao sad samo da gricka, no teci ce njemu jos lova u dzep _podoban je tesko radnicima i penzionerima
  • Sreca

    29.08.2022 18:46
    Terenac
    Molimo ga da se ne prihvata nikakvog posla!!!
    Poljoprivreda u Srbiji je katastrofa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.