Vučić: Nikad građanima nisam obećao da će videti ceo snimak nesreće na rampi kod Doljevca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije obećao građanima da će imati prilike da vide kompletan snimak saobraćajne nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca.
Vučić: Nikad građanima nisam obećao da će videti ceo snimak nesreće na rampi kod Doljevca
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Vučić tvrdi da je to ponudio samo "zainteresovanim stranama", odnosno porodici Stanike Gligorijević, koja je poginula u toj nesreći.
"Radi se presuđenoj stvari...nemam problem sa tim, niti sam bio u autu niti pored, niti bilo koga štitim. Pitajte sudiju i rešite taj problem već jednom. Niko vas nije lagao", rekao je Vučić.
Apelacioni sud u Nišu krajem prošle godine osudio je na četiri i po godine zatvora Dejana Stanojevića, vozača bivšeg direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića, zbog saobraćajne nesreće iz 2018. godine na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je poginula 51-godišnja Stanika Gligorijević.
  • Sini

    30.08.2022 15:17
    Obecao si i letece automobile al i bez njh(jedna laz u nizu), sigurno letimo u propast, jad, bedu, kriminal, korupciju, ispiranje mozga narodu, unistavanju prirode, unistavanju dece i ispiranju mozga sa rijalitijima, velikim pljackama i namestenja tendera, unistavanju svega u ovoj zemlji.
    Letimo sigurno u pm.....
  • osmeh

    30.08.2022 15:14
    Koji bezobrazluk od ovog lika,po ko zna koji put .
    Najbolji studentu pravnog fakulteta svih vremena,ja sam laik pa mi objasni.Da li je porodica jedina zainteresovana?Šta je sa tužilaštvom, sudom, javnošću?Po kom osnovu ti jedini imaš pravo da gledaš i tumačiš sporni snimak?
  • Mr.M

    30.08.2022 15:01
    Kucam komentar pa me sve strah da mi AV ne iskoči iz ekrana...pojavljuje se svuda stvarno je neverovatan lik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.