Vulin o izjavi Zorane Mihajlović: Njen gnev je rezervisan samo za prijatelje Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin optužio je danas potpredsednicu Vlade Zoranu Mihajlović da ne reaguje na izjave kojima se od Srbije traži da prizna Kosovo.
Vulin o izjavi Zorane Mihajlović: Njen gnev je rezervisan samo za prijatelje Srbije
Foto: 021.rs
On je ocenio da je "njen gnev" kako je rekao, rezervisan samo za prijatelje Srbije.
Mihajlović je ranije danas ocenila da izjave ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova o Srbiji "nisu prijateljske" i da "dodatno otežavaju" međunarodni položaj zemlje.
"Sergej Lavrov je prijatelj Srbije, taj greh mu ne praštaju posebno neki od ministara, ili kako je danas moderno reći ministarki u Vladi Srbije. Lavrov se kritikuje da srpsko neuvođenje sankcija Rusiji tumači kao podršku sukobu u Ukrajini, ali nikako da neko citira njegovu izjavu. Čak ni demanti Ministarstva spoljnih poslova Rusije nije dovoljan", naveo je Vulin a preneo MUP.
 
Ocenio je da "nema izjava" u kojima ruski ministar "zloupotrebljava Srbiju", ali da ima "puno izjava prijatelja ministarke u kojima se traži da Srbija prizna takozvano Kosovo, da se odrekne Republike Srpske ili da Srbija prizna genocid u Srebrenici, da napravi Vladu po meri ambasadora, održi gej paradu uprkos odlukama nadležnih organa".
 
"Takvih izjava ima, ali nema ljutitih reakcija ministarke, njen gnev je, ipak, rezervisan samo za prijatelje Srbije", naveo je Vulin.
  • Slobodan građanin

    01.09.2022 17:20
    Zašto
    Ministre Voline zašto ne radiš svoj posao?
    I vranci na grani znaju da je Zorana strani špijun sa zadatkom da uništi privredu Srbije. Prvo je zastala sa autoputevima i sa katastrom a sada i sa energetskom i laprda o Nisu.
    Ti kao glavni pandur Srbije trebao bi da je uhapsiš i predaš sudu.
    Ali lopovi čuvaju jedan drugog jeli tako Voline.
  • Nik

    31.08.2022 19:55
    Vučić pokušava da stvori višepartijski sistem od samo jedne, svoje stranke. Kad se svađaju unutar stranke, to se predstavlja kao pluralizam, a kad ih novinari direktno pitaju o tome, kažu raspravićemo to u stranci.
  • Vule

    31.08.2022 19:48
    Nije da u tome nema istine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.