FBD: Obradović pogazio zakletvu narodnog poslanika

Forum za bezbednost i demokratiju (FBD) ocenio je danas da je poslanik Dveri Boško Obradović pogazio zakletvu da će kao narodni poslanik braniti i ljudska i manjinska prava i građanske slobode.
FBD: Obradović pogazio zakletvu narodnog poslanika
Foto: 021.rs
FBD u saopštenju tvrdi da su javno zalaganje Obradovića za ograničavanje građanskih prava i sloboda, i satanizacija LGBT osoba, koja su svojim učešćem u izbornom procesu dala legitimitet i njegovom izboru - nedopustivi, neoprostivi, nedostojni i neprimereni otvorenom i demokratskom društvu.
"FBD poziva sve narodne poslanike sadašnjeg saziva Narodne skupštine da se hitno, javno i jasno distanciraju od anticivilizacijskih stavova Obradovića i da time ostanu verni zakletvi koju je poslanik Obradović danas pogazio", navode u saopštenju.
Predsednik Dveri Boško Obradović pozvao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da hitno donese rešenje o zabrani Evroprajda, navodeći da će u slučaju da organizatori ne odustanu od te LGBT manifestacije 17. septembra, istog dana u Beogradu biti održana "narodna litija sa više od 100.000 porodičnih ljudi".
  • NN

    01.09.2022 09:08
    Ko je
    platio ovu ocenu Forumu za bezbednost i demokratiju ?
  • Voldi

    01.09.2022 09:03
    U demokratskom društvu ovakvi postupci bi bili procesuirani i kažnjavani.
    Ne može narodni poslanik da mrzi deo populacije. To je čist fašizam.
  • Baba Jula

    01.09.2022 08:46
    Paa?
    Poslanik prekrsio zakletvu, pa sta? Vucic se dva puta zaklinjao i na Ustav i na Jevandjelje, a sve sto je mogao prekrsio je i krsi svaki dan!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.