Kurti: Ana Brnabić može na Kosovo sa ličnom kartom

Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je da predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić može da dođe na Kosovo i da vidi, kako je naveo, "koliko je demokratska država Kosovo".

Kurti je izjavio da će Brnabić ući na KiM sa srpskom ličnom kartom, prema nedavno postignutom dogovoru Beograda i Prištine o dokumentima, prenosi Koha.

"Neka Brnabić uđe na Kosovo sa ličnom kartom koju su izdale vlasti u Beogradu i neka vidi da sve funkcioniše kao demokratska država", naveo je Kurti tvrdeći da je "Kosovo demokratskija i nezavisnija država od Srbije".

Dodao je i da će dva ministra, Besnik Bisljimi i Arberi Nagavči, boraviti u ponedeljak u opštinama Preševo, Medveđa i Bujanovac, dodajući da planira i on da ode jednog dana.
 
Kurti tvrdi i da njihova poseta tim opštinama nije reakcija na dolazak Ane Brnabić.
  • Pravi Patriota

    03.09.2022 23:17
    Ako je neko od naivnih Srba ili od ignoranata naprednjaka propustio POTVRDU o čemu se ovde radi:
    021.rs
    "Zamenik predsednika Fondacije Otvoreno društvo Aleksandar Soroš ocenio je da bi inicijativa Otvoreni Balkan mogla da omogući rešavanje sporova u regionu i da postane deo Berlinskog procesa."
  • marjan

    03.09.2022 21:01
    nije arberi nagavči nego arberije nagavci. čudno da tako ugledan medij poput tanjuga ne zna da napiše ime sopstvene državljanke iz južne pokrajine, iz reda naroda koji čini petinu stanovništva srbije... aaa da, izvinite, malo sam zadremao
  • Mile

    03.09.2022 20:48
    Dobro je rekao jednoga dana....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija