Dvoje mrtvih i troje povređenih u nesreći na Dunavu

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenilo je sinoć istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do nesreće na Dunavu kod Grocke u kojoj su dve osobe poginule, a tri su povređene.
Dvoje mrtvih i troje povređenih u nesreći na Dunavu
Foto: Pixabay
U nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.30 časova poginuli su I. J. (38) iz Pudarca i još jedna ženska osoba, a tri osobe su povređene.
Prema rečima dr Ranka Raičevića sa Vojnomedicinske akademije, povređeni se nalaze van životne opasnosti, objavio je RTS.
 
Prema prvoj informaciji, gliser kojim je upravljao I. J. izgubio je kontrolu i udario u baržu. Međutim, nakon uviđaja utvrdilo se da plovilo nije imalo konatakt sa baržom već da je plovilo udarilo u nešto drugo.
"Tela nastradalih izvučena su iz Dunava i poslata na obdukciju, kojom će se utvrditi da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili opijata u trenutku nesreće. Obaviće se i razgovor sa troje povređenih koji se nalaze u bolnici", kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.
  • g pen

    08.09.2022 13:29
    Da se slozim, uzrok nesrece je srbijanstina u glavi.
  • Sale

    08.09.2022 12:22
    @pismen
    Dunav je opasan i za vrsne plivače. Dešavalo se često da se u Dunavu udavi vrstan plivač, da ga povuče vir, brzak ili struja, naravno da postoji opasnost i od glisera i drugih plovnih objekata, ali veća opasnost je od same reke.
  • Zemlja čudesa

    08.09.2022 09:39
    Verovatno je naleteo na plutajuće stablo, to Dunav stalno nosi. To je poprilično nezgodno ako ideš velikom brzinom, a noću je na reci mračnije nego na obali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija