ANKETA: Da li ćete istaći zastavu Srbije u četvrtak?

Novi Sad je već okićen zastavama povodom obeležavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.
ANKETA: Da li ćete istaći zastavu Srbije u četvrtak?
Foto: 021.rs

Ipak, fama oko čitavog dana je znatno manja nego prošle godine.

Ali, kao i prošle godine, građani su pozvani da istaknu zastavu Srbije povodom 15. septembra. 

Ministarstvo je školama uputilo tekst koji bi trebalo da se pročita deci, a u kojem se poručuje da je reč o velikom danu "Srbiju, Republiku Srpsku i celokupan srpski narod, jer nema viših i važnijih vrednosti od jedinstva našeg naroda i slobode". Dodaje se da je "srpska trobojka našim precima bila veća i važnija i preča od života".
 
U anketi nam recite da li će istaći zastavu povodom Dana srpskog jedinstva, a u komentarima obrazložite svoj stav.
 
  • Ilija

    18.09.2022 09:28
    Ne smeta meni zastava nego lopovluk i demagogija koju članovi sekte provlače krijući se iza bombastičnog "patriotizma". A ja svaki dan vidim da mi dete ide u školu kroz blatnjavu ulicu, da su fasade naručili režimski huligani, da nema mesta za parkiranje, da "investitori" uništavaju grad i na sve to mi se natura dan zastave kao da će to rešiti ove probleme.
  • Onako

    18.09.2022 06:56
    Demokratija,ne carevina ni knž
    Dobrovoljni, pročitajte šta je na 15 Septembar praznik ili svetkovina u sveltu.
    Добровољни прочотајте шта је за 15 Септембар празник или свектовина у свету.
  • mns

    17.09.2022 20:55
    da
    kao prvo naša (srpska) zastava je proglašena za najlepšu u svetu, i ja je sa ponosom imam , volim svoju državu... da , može i mora biti bolja...
    kao drugo, amerika i još nekoliko zapadnih zemalja imaju ovaj praznik svoje zastave... pa ako mogu oni , možemo i mi.
    To je po meni lep dan da se ponosimo na našu zastavu i našu državu... kakva-takva, ona mi je jedina domovina (dedovina)... a i domovina mojoj deci, a ako bog da , unucima i praunucima...
    u redu je ako neko ne razume ovaj dan , ali treba da se prvo pogleda u komšiluk (okolne države),kako oni gledaju na patriotizam i domovinu i biće im sve jasno.... oni nemaju dežurne srbomrsce ko mi... zato moramo biti složni , boriti se za državu, za decu , za bolje sutra, za zastavu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija