Kombi usmrtio trogodišnje dete u Beogradu, vozač uhapšen

Na Karaburmi je oko 13.10h došlo do saobraćajne nesreće, kada je kombi udario i usmrtio trogodišnje dete.
Kombi usmrtio trogodišnje dete u Beogradu, vozač uhapšen
Foto: 021.rs (arhiva)
Policija je uhapsila I.D. (28) osumnjičenog za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštio je MUP.
On se sumnjiči da je danas u Kornatskoj ulici, kombijem "fijat dukato", van pešačkog prelaza, krećući se unazad, udario i oborio trogodišnje dete, koje je od zadobijenh povreda preminulo u zdravstvenoj ustanovi, navodi policija.

Osumnjičenom je po nalogu dežurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilaštvu.

  • Realista

    15.09.2022 18:00
    Glavni grad Srbije
    Pozivam sve čitatelje da provere na šta ta "ulica" liči... pola ulice nema trotoar, iz kuće se izlazi direktno na kolovoz, a tamo gde ima trotoara, parkirana je hrpa krševa i po koje registrovano vozilo... vazdušnom linijom od cetra glavnog grada do Kornatske ima 5km.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija