Tužilaštvo najavilo procesuiranje nasilnika koji su napadali policajce, novinare i učesnike šetnje

Više javno tužilaštvo u Beogradu najavilo je da će preduzeti mere radi otkrivanje i procesuiranja osoba koje su bile nasilne tokom okupljanja u Beogradu.

Na otkrivanju i procesuiranju nasilnika radiće u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Po rečima višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića, svi raspoloživi kapaciteti će biti usmereni kao utvrđivanju okolnosti napada na pripadnike policije na Autokomandi, napada i pretnji koji su upućivani novinarima i pojedinim učesnicima "Evroprajda".

On je, između ostalog, pozdravio "krajnje profesionalno, savesno i odgovorno postupanje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su, kako ističe, još jednom pokazali sposobnost da održe javni red i mir".

  • Ana

    18.09.2022 15:50
    SRBIJA
    Kada se u jednoj drzavi ne postuje odluka Upravnog suda, tu tuzilastvo treba da podigne optuznicu i da procesuira sve koji su se oglusili o njegobu odluku.
    Ovih dana smo videli ko vodi nasu napacenu drzavu ili ce se desiti narod ili nam se ne pise dibro
  • Glas razuma

    18.09.2022 15:25
    @Perica
    "Spisak"? Ma 'ajte molim vas, ne nasedajte, ništa tu neće biti, ista je to ekipa.
    Kako reče onaj advokat- premijerku šalje na prajd a oca šalje na litije...
  • Marko

    18.09.2022 15:12
    Vidim mnogi se u komentarima prave blesavi. Zabranjena su oba skupa a ne samo Prajd, s tim što je Prajd protivoravno i neustavno zabranjen jer nisu oni ti koji ugrožavaju nečiju bezbednost, kada bi Ustav značio bilo šta u ovoj zemlji. Ali, ne, mi imamo Aleksandra Vučića i on odlučuje o svemu i sve je uzurpirao od institucija a narod to očito podržava jer je neuk i sam misli da zakon treba selektivno da se primenjuje na osnovu nečijeg ličnog mišljenja i emocija. Koga boli uvo što se vama ne dopada LGBT, niko vas ni ne tera da vam se dopada, zna se šta je zakon i niko ne sme biti iznad zakona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija