Lozničanin kolima udario policajca

Loznička policija je, u saradnji sa Upravom granične policije, uhapsila M.N. (34) osumnjičenog da je automobilom naleteo na policajca.
Lozničanin kolima udario policajca
Foto: Pixabay (ilustracija)

Kako se sumnja, on se u sredu uveče u Lozničkom polju, vozeći automobil marke "subaru" bez registarskih oznaka, oglušio o naredbu policije da se zaustavi i tom prilikom vozilom je udario policajca koji je lakše povređen.

Policija ga je ubrzo pronašla, a pregledom terena i vozila kojim je upravljao, nađeno je sedam paketa tekstilne robe bez prateće dokumentacije.

On se tereti za krivična dela nedozvoljena trgovina i sprečavanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti, saopštila je Policijska uprava u Šapcu.
 
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.