MUP zabranio ulaz u Srbiju za osam učesnika Evroprajda, podnete dve prijave

Policija je podnela dve krivične prijave i donela meru o zabrani ulaska u Srbiju za osam osoba koje su tokom održavanja Evroprajda "svojim ponašanjem vređali javni moral", saopšteno je danas.

Državljani Turske i Italije identifikovani su i protiv njih podneta je krivična prijava zbog sumnje da su izazvali nacionalnu, rasnu i versku mržnju i netrpeljivost. 

Kako se navodi, za njima je raspisana potraga, jer nisu dostupni srpskim istražnim organima.

Policija je najavila da će nastaviti da utvrđuje identitet i eventualno zabrani ulazak drugim učesnicima Evroprajda 2022.
  • Marko

    23.09.2022 23:27
    Verska mržnja? Je l' to ono kad sveštenik pozove na oružje da se potamane ljudi? Šta je bilo s njim?
  • Hm

    23.09.2022 21:23
    Kolko Rusa je dobilo zabranu? Nula.
  • Očekivano

    23.09.2022 19:31
    SrBski moral ne vređa mantijaš koji javno poziva na ubistvo ljudi, ali golo dupe je nedopustivo.
    Važi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.