Uhapšene tri osobe jer su oštetile Komesarijat za izbeglice

Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su zloupotrebom položaja oštetile Komesarijat za izbeglice za 3,33 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšene tri osobe jer su oštetile Komesarijat za izbeglice
Foto: 021.rs

Sumnja se da su M.D. (58) i S.D. (58) iz preduzeća "Remizijana" iz Bele Palanke sačinjavali mesečne spiskove boravka u jednom hotelu i fakture prema Komesarijatu za izbeglice zbog naplate troškova ishrane i smeštaja osoba koje su vraćene u Srbiju, dodavši na spisak osobe koje nisu boravile u tom hotelu.

Spiskove su dostavljali N.N. (64) zaposlenom u Opštinskoj upravi Bela Palanka koji ih je overavao bez prethodne provere.

Na taj način su od opštine Bela Palanka pribavili 3,33 miliona dinara i za isti iznos oštetili Komesarijat.
 
Protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Nikola

    24.09.2022 14:41
    A Cucić?
    Kad će biti uhapšen Cucić koji je zajedno sa Vladom Srbije pokrao preko 200 miliona evra namenjenih za stambene potrebe izbeglica!?
  • Slavica

    24.09.2022 07:51
    A ostali??
    Gde je tu čović?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.