Uhapšen vozač "pasata" zbog nesreće na autoputu u kojoj je poginula žena, imao 1.39 promila alkohola

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.K. (28) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Uhapšen vozač "pasata" zbog nesreće na autoputu u kojoj je poginula žena, imao 1.39 promila alkohola
Foto: 021.rs
On se tereti da je oko 3 časa posle ponoći, na autoputu Beograd - Šid, u smeru ka Beogradu, pre skretanja ka naselju Grmovac, svojim vozilom marke "pasat" naleteo na vozilo "opel astra" koje je, od siline udarca, izletelo sa kolovoza i probilo zaštitnu ogradu autoputa.
Tridesetogodišnja žena koja je vozila "opel astru" od zadobijenih povreda preminula je na licu mesta, dok je žena koja se nalazila na mestu suvozača zadobila povrede i prevezena je u Urgentni centar. Ona je teško povređena.
Alkotestiranjem je ustanovljeno da je D.K. upravljao vozilom sa 1.39 promila alkohola u krvi.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Zoran

    25.09.2022 15:04
    Ološ
    Kakav ološ nad ološima je ovo uradio.
  • Bojan

    24.09.2022 13:43
    ...
    Još jedna žrtva na autoputu u nesreći koja nema veze sa prekoračenjem brzine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija