FOTO: Ponovo oskrnavljen Grob narodnih heroja na Kalemegdanu

Ultradesničarski izgrednici su ponovo uvredljivim grafitima oskrnavili Grob narodnih heroja na Kalemegdanu, saopštio je Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ).
"U poslednje dve godine Grobnica narodnih heroja je pod stalnim napadima klerofašista i neonacista, a niko od počinilaca ovih bezumnih, gnusnih i podlih dela do danas nije pronađen i procesuiran", navedeno je u saopštenju.
Zbog tih napada SKOJ je od JP "Beogradska tvrđava" nekoliko puta tražio da postavi nadzorne kamere, a da se u međuvremenu kod Grobnice narodnih heroja postavi stalna straža.

Kako navode, rukovodstvo te ustanove nikada nije odgovorilo na te zahteve.

  • Milan

    27.09.2022 09:29
    Farsa
    Sami iskrnavili, pa posle traze pare od stranaca za svoje aktivnosti.
  • The Lalosh

    27.09.2022 08:02
    @Rade
    Svašta bi im imo kasti, al za ovo si promašio...
    https://www.skoj.org.rs/nkpj-i-skoj-na-antifasistickom-protestu-u-novom-sadu/
  • Kakva

    27.09.2022 07:42
    Ironija
    Taj spomenik, kao i sve na ovom prostoru unistavaju "deca" koju je stvorila bagra u povratu ili crveno-crna koalicija ili crveni cetnici koji sada hoce - Ruse! Sta mislite, da li car Putin zna dok govori da se navodno bori u Ukrajini protiv nacista, kakva pronacisticka povampirena gamad u Srbiji velica njegovo ime, a u isto vreme rusi u njegovo ime, sva znamenja boraca i pobednika nacizma? Da li zna da ga sada hoce oni koji su kada je 22 miliona Sovjeta dalo svoje zivote za zivot a ne za smrt, kako on kaze, izabrali svastiku kao manje zlo, a ne petokraku! Cetnicad! Da li mu treba bolji znak u sta se pretvorio, on sam?
    Niko kao Srbi! Smuseni, razrovani, bez identiteta, bez cilja, bez istine, bez pravde, bez suda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.