Meštani Barja sprečili sveštenika da proda drva koja je posekao u šumi oko crkve

Nekoliko desetina meštana iz sela Barje iznad Vučja kod Leskovca, fizički je danas sprečilo lokalnog sveštenika da proda drva, koje je prethodno posekao u šumi oko crkve.
Meštani Barja sprečili sveštenika da proda drva koja je posekao u šumi oko crkve
Foto: Pixabay

Meštani Barja su se okupili u trenutku kada je stigao traktor iz Vučja kako bi transportovao oko dvadeset kubika drveta.

"Naš pop je i prošle godine posekao veliku količinu ogrevnog drva, pa se to desilo i ove godine. Mi pre svega hoćemo da znamo zašto on to radi i u koje svrhe", rekao je meštanin Boban Đorđević za agenciju Beta.

Prema njegovim rečima, sveštenik Bratislav Mihajlović je na pitanje "zbog čega seče drva",  odgovorio da "radi sve po zakonu".
 
Đorđević je dodao da je predlog meštana da, pošto su drva posečena, da se prodaju i da se uloži u renoviranje crkve "koja pokazuje znake raspadanja".
 
Nakon protesta meštana, drva su istovarena iz kamiona, a u međuvremenu je pozvana i policija.
  • 313

    05.10.2022 16:58
    Stanje stvari
    Nisu svi sveštenici kao pop Rajko, ali on je znak da i deo sveštenstva ide u korak sa bizMismenima. Sve truli, polako ali sigurno.
  • AnaMirjana

    05.10.2022 08:36
    Jeb'o nas zakon.
  • sremac

    05.10.2022 08:12
    nisu oni krivi
    Nije cudo sto je prota PADRE DEL RAJKO trazio u Indjiji da mu ne naplate robu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.