U Novom Sadu, Nišu, Čačku i Užicu 1.260 saobraćajnih prekršaja za 10 sati

U akciji pojačane kontrole saobraćaja u Novom Sadu, Nišu, Čačku i Užicu, saobraćajna policija je za samo 10 sati otkrila 1.260 prekršaja, od čega čak 140 zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
U Novom Sadu, Nišu, Čačku i Užicu 1.260 saobraćajnih prekršaja za 10 sati
Foto: 021.rs
U akciji koja je sprovedena između 7. i 8. oktobra, više od 40 odsto vozača kažnjeno je zbog prekoračenja brzine, navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz saobraćaja je isključeno 198 vozača i 25 vozila, a 20 vozača zadržano je u policiji.

Pripadnici saobraćajne policije otkrili su i šest prekršaja nasilničke vožnje, a kaznili su 216 učesnika u saobraćaju zbog nevezivanja pojasa.

Saobraćajna policija će i u narednom periodu nastaviti sa akcijama pojačanih kontrola.

  • Vozac

    11.10.2022 07:09
    Koliko bi tek bilo da ste radili 24 sata dnevno, a ne samo 10?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".