Saslušani okrivljeni za napad na policiju tokom Evroprajda, svi negirali krivicu

Osobe koje se terete za napad na policajce 17. septembra, tokom Evroprajda, saslušane su danas u Prvom osnovnom tužilaštvu.
Svi su negirali krivicu, dok je tužilaštvo predložilo da im se odredi pritvor, saopštilo je tužilaštvo.
Svi okrivljeni, njih 22, negirali su krivicu, 19 je odbilo da iznese odbranu, a troje je iznelo, navedeno je u saopštenju.
Tužilaštvo je predložilo da im se odredi pritvor zbog okolnosti da će ometati postupak uticajem na saučesnike koji su u bekstvu, dok je u odnosu na sedam osoba određen pritvor i zbog mogućnosti da ponove krivično delo.
 
Tužilaštvo će sudu predložiti da odredi pritvor i objavi poternice za tri okrivljena čiji je identitet utvrđen, a koji su u bekstvu.
 
Ranije je saopšteno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili pripadnike navijačkih grupa zbog sumnje da su naneli povrede dvanaestorici policijskih službenika 17. septembra kod Karađorđevog parka i pričinili materijalnu štetu na imovini Ministarstva unutrašnjih poslova veću od dva miliona dinara.
  • /

    11.10.2022 21:39
    /
    srpsko junastvo
  • Perica

    11.10.2022 18:56
    Jel privedena i ona "momčina" koja je šutnula devojku u stražnjicu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.