Prevrnuo se minibus kod Valjeva: Jedna osoba poginula, 15 povređeno

Jedna osoba je poginula, a 15 ih je povređeno, u prevrtanju minibusa, u blizini Valjeva.
Prevrnuo se minibus kod Valjeva: Jedna osoba poginula, 15 povređeno
Foto: 021.rs

Saobraćajna nesreća dogodila se nešto pre 10 časova.

Minibus sa 17 putnika survao se u provaliju na putu Valjevo - Bajina bašta, na petnaestak kilometara od Valjeva, kod brane Rovni.

Prema saznanjima Blica, do prevrtanja autobusa došlo je tako što je vozač izašao iz vozila i pri tom ne podigavši ručnu kočnicu zbog čega je minibus na nizbrdici krenuo unazad, a nakon toga se prevrnuo.
 
Na licu mesta nalaze se Hitna pomoć, vatrogasci i policija.
  • Jogi Letač

    16.10.2022 17:10
    Mnogi vozači ne koriste "ručnu" (u stvari se ta kočnica zove parkirna) iz raznoraznih razloga (šta ako se zaglavi sajla i još sto glupih razloga), pogotovo ako ste u ravničarskim područjima. E onda se izgubi pojam o tome, da se odjednom nađete negde na nagibu, pa se vozilo počne nekontrolisano kretati. A ovde je posebno čudno, jer da bi neko vozio putničko vozilo sa više od 8 putnika, mora posedovati D kategoriju. Očigledno da nije više naročito teško dobiti i vozačku dozvolu najviše kategorije.
  • Aleksandar

    16.10.2022 12:11
    Odgovor
    Strašno. Tako je to kad SNS plaća izlete svojim glasačima penzionerima. Tako je bilo i na visećem mostu pre neki dan.
  • LudaBudaletinaJedna

    16.10.2022 11:51
    Autobus, most, cisterna ...
    Na ulazu u Stelenboški univerzitet u Južnoj Africi piše: “Za uništenje bilo koje nacije ne trebaju atomske bombe i dalekometne rakete. Potrebno je samo smanjenje kvaliteta obrazovanja i dozvola prepisivanja i varanja na ispitima. Pacijenti umiru od takvih doktora. Zgrade se ruše od takvih inženjera. Novac se gubi iz ruku takvih ekonomista. Pravda nestaje pored takvih jurista i sudija. Krah obrazovanja je krah jedne nacije.”

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.