Vučić: Nikada u životu nisam video Veljka Belivuka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nikada u životu nije video vođu i kriminalne grupe Veljka Belivuka.
Vučić: Nikada u životu nisam video Veljka Belivuka
Foto: 021.rs
Dodao je da "pojedini mediji" samo napadaju one koji su "raskrinkali tu mafijašku hobotnicu".

"Ljudi treba da znaju da nikada u životu nisam ni video, ni čuo nikoga od njih. Ukoliko jesam, ne samo da neću biti predsednik, nego sam spreman da provedem period do kraja života u zatvoru", rekao je Vučić za TV Prva.

On je ocenio da pisanje o toj kriminalnoj grupi samo podiže rejting "tim kriminalcima".
 
"Da učestvujem u davanju oda najgorim kriminalcima ne pada mi napamet. To je samo dizanje rejtinga onima koji su mleli ljude. Odvratno je to što rade pojedini mediji", rekao je on.
 
Kako je objavljeno, na suđenju u Višem sudu u Beogradu vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk u odbrani je pričao o svojim vezama sa državom, predsednikom Aleksandrom Vučićem i njegovom strankom.
  • Korleone Vucic

    21.10.2022 16:38
    Ni sa pokojnim sefom Surcinskog kriminalnog klana Zoranom Sijanom se nikada nisi video?
  • pajo patak

    21.10.2022 15:15
    gde ste pametni
    i vjerski ljudi: tako je i Petar tri puta negirao da je video Isusa.
  • Miodrag

    21.10.2022 12:30
    Tamne naočare
    Kad god se nađu, avlijaner stavi tamne naočare da ne vidi sa kim se sastaje i viče "ja ništa ne vidim, ja ništa ne vidim. I naravno sam sebi ne veruje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija